Friday 13 October 2017

Semalt'ten Adim Adim Kurallari WordPress için Facebook'a Aninda Makale Nasil Kurulur?

Facebook Aninda Makaleler hakkinda bir seyler duydunuz mu? Cevabiniz "hayir" ise, Semalt Kidemli Müsteri Basari Yöneticisi Jack Miller bu soruyu aydinlatacaktir.

Aninda Makale, Facebook'ta hizli bir sekilde yüklenen özel bir HTML belgesidir. Hikayelerinizi anlatma ve mobil cihazlarda hizli bir sekilde çalisan özellestirilebilir makalelerinizi paylasma sansinizi verir. Bu sosyal medya özelligine yeniyseniz, bana bol miktarda etkilesimli islevler ve özel stiller geldigini söylememe izin verin. Web sayfalarinizin görünüm sayisini artirmak için her seyi seçebilir ve en uygun eklentileri yükleyebilirsiniz. Anlik makaleler olusturdugunuzda sizin için benzer Facebook yazilari asla olusturulmaz. Paylasim, begenilme ve Facebook'daki makale yorumlarinizi artirmak için kullanilan farkli bir araçtir. Asagida belirtilen bazi seyleri aklinizda tutmaniz yeterlidir.

Gerekli Degisiklikler

WordPress web sitenize Facebook'un anlik makaleler uygulamasini kurmak için ihtiyaç duydugunuz bazi seylerden bir çogu, begenilen çok sayida sosyal medya sayfasi veya Facebook sayfasi uygulamalari ve yeni yazilmis on yeni makale. Ayrica, WordPress için Aninda Makaleler eklentisi kurmaniz ve olabildigince erken etkinlestirmeniz gerekir.

Facebook'a Kaydolma Anlik Makaleler

Makalelerinizin sosyal medya tanitimini planlamadan önce ilk adim, Facebook Anlik Makaleler sitesini ziyaret etmek ve bir hesaba kaydolmaktir. Burada, baslamak için dogru ayrintilari ve gizli soru ve kodu eklemeniz gerekir. Bu ayrintilari hatirlamak önemlidir; Aksi halde istenen sonuçlari elde edemezsiniz. Ayrica, Facebook hesabinizi etkinlestirmez ve çalismaya baslayamazsiniz. Bir kez kaydolduktan ve eklentiyi kurduktan sonra, bir sonraki adim Ayarlar seçenegine giderek etkinlestirmek ve gizli kodu üstbilgi bölümüne yapistirmaktir. Ayni zamanda, web siteniz için RSS Makaleleri eklemeyi de unutmamalisiniz. WordPress web siteniz için çok sayida görüntüleme ve abone olusturacaklariniz budur. Yükleme ve etkinlestirme çok kolaydir ve eklenti, sitenizin saniye içindeki beslemeleriyle birlikte anlik makaleler olusturacaktir.

Sayfaniz için bir Facebook Uygulamasi olusturun

Sayfaniz için bir Facebook uygulamasi olusturmadan önce yapmaniz gereken ilk sey, Gelistiriciler Için Facebook web sitesini ziyaret etmektir. Burada, Uygulamalarim menüsünü tiklayip resmini düzeltmek için profilinizi açmaniz gerekecek. Açilir pencereleri Facebook'un kendi uygulamanizi olusturmaniza izin verince kayboldugu için görürseniz endiselenmeniz gerekmez.

Incelemeniz Için Aninda Makale Göndermenizi Gönderin

Incelenmek için anlik makaleler feed'inizi göndermeniz çok önemlidir. Bundan önce, Anlik Makaleler özet akisinda iyi yazilmis en az on makalenin yayinlanmaya ve paylasilmaya hazir oldugundan emin olmalisiniz. Durumunda, bu makaleleri yazmadiysaniz, mümkün oldugunca erken yazmaniz gerekir. Makalelerin iyi yazilmis ve güzelce düzenlenmis oldugundan emin olduktan sonra incelenmek üzere onlari Facebook'a göndermeye hazir olmalisin.

Facebook ve diger sosyal medya web siteleri, kullanicilarin özelliklerine, sartlarina ve kosullarina uyan Aninda Makaleler feed'i yüklemelerini gerektirir. Sadece ilgili eklentileri ve temalari sitenize yüklediyseniz para kazanabilirsiniz.

For more information about SEO, please visit Semalt.

No comments:

Post a Comment