Friday 13 October 2017

Semalt, Twitter Takipçileri Milyonlarca Çekmenin Kolay Yollarini Sunuyor

Twitter'da bir sürü takipçi edinmek konusunda ciddisiyseniz, dogru yere ulastiniz demektir. Semalt'in Kidemli Müsteri Basari Yöneticisi Artem Abgarian, size daha fazla Twitter takipçisi katmanin harika yollarini anlatacak.

Zorlayici bir Biyografi Hazirla

Çogu zaman, insanlar biyografiden ve profil resminizden sizi taniyacaktir. Bu nedenle Twitter profilinizde daha fazla insani çekmek için etkileyici ve etkileyici bir biyografi hazirlamaniz gerekir. Biyografi kutusu, dünyaya kisilik, aile ve mesleki hayatlarinizla ilgili temel seyleri söylemelidir. Burada 160 karakter yazmaniz ve kendinizi etkileyici bir sekilde tanimlamaniz gerekir. Insanlari sizi takip etmeye tesvik etmek için çok fazla alan kullanin ve hayatinizin temellerini kullanin.

Kendinizin Gerçek Fotografini Yükleyin

Yeni hesaplar için gerçek resimleri yüklemek mümkün olmadigini söylemek yanlis olmaz. Ancak hesabiniz alti aydan eski ise, fotografinizi yüklemelisiniz ve dünyaya kisiliginiz ve görünümünüz hakkinda bilgi vermelisiniz. Twitter'daki insanlar ilgi çekici fotograflara sahip profillere yöneldiler, bu yüzden genel tarihe zarar verebileceginden tuhaf ya da sikici benliklerini asla yüklememelisiniz.

Tweets Kamuya cevap

Önemli konulari genel olarak tartismaktan çekinmemelisiniz. Aslinda, tweet'leri açikça yanitlarsaniz ve bazi arkadaslari tartismalara katilmak için etiketlerseniz harika olur. Civildiklarini kamuya açik olarak yanitlamazsan, bir sürü takipçi bulamayabilir ve sitenizin çevrimiçi güvenilirligini artiraamazsiniz. Ayarlari Twitter hesabiniza degistirmek ve konusmalari herkese açik tutmak önemlidir. Ayni zamanda, takipçilerinizle önemli bir sey tartisirken ucuz veya aptalca kelimeler kullanmamalisiniz. Ne düsündügünü veya düzenli tweet olarak gördügünü görmek için dünyaya izin verin.

Uzmanlari Izleyin ve Ünlü Sayfalari Sevin

Twitter'daki uzmanlari takip etmeyi ve popüler sayfalar gibi düsünmelisin. Takipçilerinizin sayisini artirmak için yayinlarinizda baskalarina özellikle ünlüleri ekleyin. Dogru kisileri izleyerek çevrimiçi olarak farkedildiginizden emin olabilirsiniz ve Twitter'daki takipçilerinizin sayisini artirmak için bir tartisma baslatabilirsiniz.

Bazi insanlar sizi saskina çevirecek olursa endiselenmeniz gerekmiyor ancak ilgi çekici içerigi paylasarak ve iyi seyleri Twitter'da tartisarak birçok takipçiyi alabilirsiniz.

Insanlara Çevrimiçi Yardim

Twitter'daki kisilere takipçilerinizin sayisini artirmak için yardim etmelisiniz. Baskalari ile etkilesim kurun ve sorunlarini çözmek için elinizden gelenin en iyisini yapin; her seyi konusmalarla mesgul etmeye devam edin ve sitenizi ve reklamlarinizi kullanarak sosyal medyada para kazanin. Çevrimiçi çalisirken, birisinin yardiminiza ihtiyaci oldugunu görürseniz, yardim etmeye hazir olmalisiniz.

Sonuç

Son olarak, en az degil, siklikla tweet yapmalisiniz ki böylece insanlar Twitter hesabiniza ilgi çekerler. Kaliteli içerigi ve bilgilendirici seyleri neredeyse her gün paylasin; birkaç gün içinde Twitter'da bir sürü takipçiyi almak için tek yol budur. Sana iyi niyetli ya da çevrimiçi herhangi bir is bulamayacaklari için taklitçi olmaya gerek yoktur.

For more information about SEO, please visit Semalt.

No comments:

Post a Comment